Cabinetul Bestgin

Cabinetul Bestgin, in noua denumire, a luat nastere in ianuarie 2015, el fiind o noua abordare a cunoscutului Ginecologie-Floresti inaugurat in septembrie 2009.

 

Respect, bunavointa si EmpAtie

Impreuna cu doamna DR. DANA VAIDA medic primar obstetrica-ginecologie ne dorim ca fiecare pacienta sa fie abordata cu respect, bunavointa si empatie. Toate acestea sunt sustinute de competenta, experienta profesionala si suport psihologic.

 
Cabinet Bestgin
Cabinet Bestgin
Cabinet Bestgin
 

Controlul anual

Controlului anual la medicul ginecolog odata cu debutul vietii sexuale, importanta testului Babes-Papanicolau si respectarea protocoalelor de monitorizarea a sarcinii in functie de particularitatiile fiecarei garvide, precum si protejarea impotriva unei sarcini nedorite prin alegerea unor metode adecvate de contraceptie face parte din dezideratele deja cunoscute ale cabinetului.

Nasterea nemedicalizata

Nu in cele din urma sustinem cu tarie nasterea nemedicalizata, cu balndete, cu folosirea unor protocoale flexibile astfel incat mama sa beneficieze de tot spijinul in travaliu, nastere, lauzie si lactatie, dar in acelasi timp sa existe un echilibru de ambele parti in deciziile luate.

 
Cabinet Bestgin
 

Unul din punctele forte ale cabinetului este abordarea unui subiect tot mai frecvent in zilele noastre :sterilitatea de cuplu. Protocolul include un examen de specialitate complex, cu aplicarea de protocoale individualizate de stimulare ovariana, monitorizarea ovulatiilor si inseminarea intrauterina.

 

De ce Bestgin?

De ce Bestgin? Pentru ca am incercat sa imbinam un spatiu generos, amenajat la cerintele impuse de legislatia in vigoare cu o aparatura de ultima generatie, achizitionata prin fonduri europene, si cu servicii noi, cerute si dorite de paciente.

 
Cabinet Bestgin
 
Cabinet Bestgin
 
Cabinet Bestgin
 

Intrebari, pareri si sfaturi

Asteptam intrebari, pareri si sfaturi din partea dumneavoastra pe adresa de email contact@bestgin.ro

De asemenea va asteptam cu placere la cabinet in zilele de Luni, Joi intre orele 16.00-19.00 si Miercuri intre orele 10-13.
Pentru situatii de urgenta va rog sa folositi telefonul de contact.

 
 

  Bestgin | obstetrica-ginecologie | dr. Dana Vaida
  Floresti, jud. Cluj, str. Profesor Dumitru Mocanu, nr. 23-25, ap. 1
  Luni 16-19, Marti 16-18, Miercuri 10-13, Joi 16-19, Vineri 10-12
  contact@bestgin.ro
 +40 733 414 401    +40 740 005 330© bestgin